Spørsmål og svar

Her har vi samlet de vanligste spørsmålene vi får fra dere kunder, og har forsøkt å svare etter beste evne. Om det er noe du skulle lure på som du ikke finner her, ikke nøl med å kontakte oss.

Hva inneholder T8?

T8 inneholder en unik kombinasjon av sterke virkestoffer som fenugreek, sink, magnesium, piperin, muira puama, terminalia chebula og vitamin B6.

Hvem passer T8 for?

T8 er et produkt spesielt utviklet for menn i sin beste alder – 35 år og oppover. Produktet har som hensikt å bidra til å opprettholde normale testosteronnivåer i kroppen.

Hvor lenge bør jeg bruke T8 før jeg merker effekt?

Vi anbefaler deg å ta to tabletter hver dag i 4-6 måneder for å merke en effekt.

Bør man trene når man tar T8?

Styrketrening og et sunt kosthold er det desidert beste måten å øke testosteronnivåene på. T8 kan bidra til å opprettholde normale testosteronnivåer, og inneholder det samme som mye av et sunt kosthold gjør, men virkestoffene er konsentrert og tilgjengelig i langt større grad.

Kan jeg ta T8 dersom jeg er allergisk?

T8 inneholder fenugreek, en urt som kan gi kryssallergi mot andre belgfrukter (f.eks peanøtter). Personer med allergi mot belgfrukter bør derfor ta visse forbehold.

Hvor gammel må jeg være for å kjøpe T8?

Det er en aldersgrense på 18 år for bestilling av alle Vitamails produkter.

Kan jeg kjøpe T8 i butikken?

Nei, vi selger ikke våre produkter i butikk. Dette er av den enkle grunn at vi ønsker at våre kunder skal få et ferskt produkt rett hjem i postkassen, til en billigere penge.

Kan jeg ta T8 dersom jeg bruker medikamenter?

Våre produkter består utelukkende av naturlige virkestoffer, uten påviste bieffekter i kroppen. Likevel kan vi ikke garantere at ikke enkelte legemidler kan påvirkes av disse kraftige virkestoffene, og vi anbefaler derfor alle våre kunder om å konsultere lege dersom de tar medikamenter for en endret helsetilstand. Ta spesielt forbehold dersom du går på medikamenter for høyt blodtrykk eller hjerte- og karsykdommer.

Kan kvinner ta T8?

T8 er et produkt for menn, da det skal bidra til å opprettholde normale testosteronnivåer i kroppen.

Har T8 noen bivirkninger?

Produktet inneholder utelukkende naturlige virkestoffer som ikke skal gi noen bivirkninger. Vi anbefaler likevel at du rådfører deg med en lege om du er sensitiv for noen av innholdsstoffene.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Tlf: Ring oss på tlf. 21 08 01 08 (våre åpningstider er man-fre kl. 10.00-16.00)
Email: kundeservice@vitamail.no
Facebook: Chat med oss på T8 Natural Testosterone Booster

Når mottar jeg produktet etter bestilling?

Fra bestilling til postkassen din tar det ca 3-5 virkedager.

Er kundeinformasjonen min sikker?

Ja! Vi bruker en kryptering-service for å gjennomføre betalinger. Informasjonen din er skjult, selv for oss!

Jeg mottok ikke ordrebekreftelse?

Send oss gjerne en epost på vår epostadresse: kundeservice@vitamail.no. Da kan vi forsikre oss (og deg) om at ordren er reigstrert, og at alt er i orden!